Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter
Opplev Spanias flotte solkyst med leiebil fra Alicante
Alicante er et populært feriereisemål på Spanias solkyst med rik historie og flott arkitektur omringet av sandstrender og behagelig badetemperatur i middelhavets lune vann i sommermånedene.

Leiebil Alicante

Å ha tilgang til bil på ferie er svært nyttig enten man ønsker å reise rundt for å oppleve ting utenfor bykjernen eller om man er familie som gjør bruk av drosje og offentlig transport utfordrende. Siden Alicante er et populært feriereisemål for turister fra hele Europa finnes det et godt tilbud av leiebiler til gode priser.

Når du skal finne den beste prisen på leiebil lønner det seg å sammenligne tilbud fra flere ulike leiebilselskaper da prisene kan variere mye. Hos oss kan du søke opp leiebil for din ønskede destinasjon og reiseperiode og få opp de beste prisene fra anerkjente utleieselskaper, for eksempel
Avis, Eurocar, Hertz, Alamo, Budget, National, Sixt med flere. Prisene du ser i vår sammenligning har ingen skjulte avgifter og inkluderer forsikringer og skatt. Bilene har stort sett ubegrenset kjørelengde, og dersom dette ikke er tilfellet vil det stå tydelig opplyst. Vi tar ingen kredittkortgebyr, og prisene du ser i søket er derfor prisen du får uten ubehagelige overraskelser.

De fleste ankommer Alicante via flyplassen Alicante-Elche (ALC), og det er også her det er best å leie bil. I mange tilfeller får man den beste prisen på leiebil på flyplassen da det er større konkurranse mellom de ulike selskapene her, men vær klar over at enkelte flyplasser legger på et ekstra gebyr for å hente bilen her. Om du leier bil på flyplassen i Alicante vil du finne skilting til dette i terminalen. Man kan også leie bil i sentrum av Alicante dersom man ikke ønsker å ha bil under hele oppholdet, og da bør man benytte seg av drosje eller offentlig transport for å komme seg til byen. Hvis man velger å leie inne i sentrum bør man sørge for å sjekke hvor leiebilkontoret ligger slik at det blir enklere å finne frem dit når man skal hente bilen.

Severdigheter i Alicante

Santa Barbara borgen

Den aller mest populære turistattraksjonen i Alicante er denne borgen med lang historie. Borgen ligger på en fjelltopp og har utsikt over hele byen, innseilingen og fjellene som omringer byen. Her kan du se spor av de ulike tidsepokene i Spania historie med flere ulike arkitekturstiler og bygningsmetoder.

Promenaden Explanada de España

Denne brede marmorbelagte gågaten har palmer på begge sidene og er et populært sted for både lokale og turister. Her kan man se på det yrende livet i byen, ta seg en cafe con leche på en av fortauskaféene eller bare se på alle folkene som går forbi.

Det arkeologiske muséet

Om du er nysgjerrig Alicantes historie anbefales et besøk til det regionale arkeologiske muséet hvor man kan se alt fra flere tusen år gamle utgravinger til middelalderen og frem til nyere tid hvor kunst og håndverk fra ulike kulturer som har vært bosatt i regionen har blitt tatt vare på.

Gamlebyen Casco Antiguo

Som de fleste andre byer har Alicante opplevd en enorm vekst de siste hundre årene, og byen omringes av moderne bygninger. Likevel finnes det et område som tidligere var bysentrum i Alicante. Bygget på siden av åsen under borge finner man dette kvartalet omringet av beskyttende byvegger. Innenfor veggene ser man de hvite leirhusene som har huset familier i flere hundre år og de trange gatene som ikke er dimensjonert for dagens trafikk og befolkning.

Forslag til bilturer fra Alicante

Mange velger nok å skaffe leiebil i Alicante for å lettere kunne reise til mer romslige badestrender utenfor sentrum. Om man først har en bil bør man ta en tur til en av severdighetene som finnes innenfor en kort kjøretur fra Alicante. Dersom man er interessert i historie bør man ta turen til middelalderbyene Altea eller fjellandsbyen Guadalest. Drar man østover fra Alicante kommer man til Maigmó-fjellene hvor det finnes flere toppturer som gir god utsikt over området.