Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1632 selskaper for deg slik at du får den beste prisen

Leiebilnord.no hjelper deg å finne den laveste prisen ved å sammenligne prisen fra 1600 forskjellige selskaper blant annet: Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Dette garanterer deg en lavere pris. Du betaler heller ingen ekstra gebyrer ved å bruke vår søkemotor.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bergen

Skal du leie en leiebil Bergen? Da er dette artikkelen for deg. Vi i Leiebilnord samarbeider med 1200 forskjellige leiebil selskaper slik at du får den beste prisen. Det mange gjør feil er å bestille direkte fra en leiebil leverandør før de har sjekket prisen hos de andre, ved bruk av vår platform gjør du aldri denne feilen igjen.

Byen Bergen har mye fint å by på og derfor er synd å bruke tiden i kollektivtrafikken istedenfor å utforske landskapet og arkitekturen. Velg dag og tidspunkt du ønsker å hente og levere bilen så tar vi hånd om resten.

Hvordan komme seg fra flyplassen til Bergen sentrum

Når du har en leiebil er veien til Bergen by kort og enkel fra flyplassen. Gå til bilforhandleren ved flyplassen (adressen får du etter betaling) og deretter start kjøreturen mot byen. Det er en 17 kilometers lang kjøretur og tar omtrent 21 minutter.

Du har muligheten til å enten kjøre gjennom Laksevåg som er den raskeste veien, men det er også mulig å kjøre Igjennom Årstad. Vi anbefaler at du kjører den raskeste veien din og på turen tilbake kan du kjøre igjennom Årstad slik at du får sett Kronstad and Nesttun som ligger et steinkast fra Bergen by.

Topp 2 ting å gjøre i Bergen

Togbanen i bergen

Hvis du er ute etter å utforske så mye som mulig av nærområdet er den beste måten å gjøre dette på ved å ta toget. Her får du tatt en kjøretur langs hele sør landet. Togturen er omtrent 6 timer så vi anbefaler å oppgradere til første klasse da dette ikke koster stort ekstra.

Bergen Aquarium

Har du med barna er finnes det ikke et bedre sted å dra en på aquarium. Her får du sett en rekke forskjellige fisker og sjødyr igjennom et skinnende rent glass. Det er flere etasjer og iblant kjøres det dyre show som er verdt å få med seg. Det kan være noe folksomt i februar tidene, men ellers er folkemengdene greie. Hvis du ønsker å dra hit er det ikke lange veien fra sentrum. Nå som du har leiebil vil denne turen ta deg omtrent 5 minutter i kjøretid.

Beste stedene å overnatte i Bergen

Hvis du tenker å overnatte i Bergen er det disse hotellene i anbefaler.

Radisson Blu Royal Hotel

Radisson ligger rett ved vannet i Bergen sentrum. Hotellet er storslagent, vakkert og glir perfekt inn i den kulturrike byen. De tilbyr betalt parkering for de med leiebil og personbiler samt et treningssenter, taxi service, arbeidsrom og dyr. Radisson er kjent for å være et hotell av perfeksjon der alt gjør perfekt til et hvert tidspunkt.

Bergen Bors Hotel

Bergen bors er et historisk preget hotell som ligger ovenfor den gamle aksjehandel bygget som ble drevet i 1862. Det å sove i Bergens Bors vil gi deg en unik opplevelse som det er vanskelig å glemme. Hotellet server en av byens beste matretter og servicen er det ingenting å klage på.

First Hotel Bergen Marin

First hotell er et vakkert hotell preget av kultur og utmerket arkitektur. First hotell ligger sentralt og er omringet av byen beste restauranter.

Bergen kjøre guide

Bergen er en vakker byd med 257 000 innbyggere noe som gjør den til nest største byen i Norge rett under Oslo. Byen er kjent for sin vakre natur og et varierende vær. Skal du tilbringe flere dager i byen kan du være sikker på at du får nokk å gjøre. Byen er full med gamle bygninger og fantastiske domkirker som gjør at dagene flyr. Du vil merke at de er godt bevarte som gjør de enda mer lukrativ.

Bortsett fra kirker og bygg er det bryggen Bergen er kjent for. Når solen skinner er det vanskelig å finne et sted som er bedre å oppholde seg en bryggen. Også Troldhaugen, komponisten Edvard Griegs hjem er kjente besøksmål i området.

Det finnes også en rekke kultur attraksjoner som konserthuset i Grieghallen og Den nationale scene.