Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil Bodø

Bodø, som ligger i Salten-regionen, er omgitt av fjell og sjø. En av de absolutt beste destinasjonene i Bodø er å klatre til toppen av Keiservarden eller et annet fjell i nærheten. Utsikten er fantastisk! Alternativt kan du pakke med deg en piknikkurv og dra til den nærliggende stranden Mjelle, dyppe tærne i den hvite sanden og lytte til de beroligende bølgene. Du kan også ta en guidet kanotur fra Mjelle eller Bodø havn.

Det er også mange andre attraksjoner i Salten-området som er verdt et besøk.

Saltstraumen har en av de sterkeste tidevannsstrømmene i verden og er populær blant fiskere og dykkere. Hvis bylivet derimot fascinerer deg mer, er det flere gode restauranter i Bodø med kortreist mat hentet fra havet. 

Bodø er den største byen i Nordland fylke, og om du ønsker å tilbringe noen dager her bør du vurdere en leiebil. Da får du sett langt mer enn Bodø sentrum, og gir deg ubegrenset frihet dagen lang. Du kan hente ut leiebil både på flyplassen og i sentrum av Bodø. 

Finn din neste leiebil ved å benytte deg av søkefunksjonaliteten her på leiebilnord.no. Du vil få opp tilbud fra de største leiebilfirmaene i Norge: Hertz, Avis, Sixt, Europcar, Alamo, Budget og National. Du kan sammenligne tilbudene de tilbyr deg, og velge dem som gir best pris eller best totalpakke, alt etter dine behov. 

Start reisen din i Bodø med en leiebil fra leiebilnord.no

Kjøring i Bodø og omegn

Om du kommer kjørende til Bodø med leiebil, er det stor sannsynlighet for at du befinner deg på E6. Etterhvert må du ta av på riksvei 80, som er Bodøs hovedinnfartsåre og knytter Bodø til både E6 og den verdenskjente Kystriksveien (Fylkesvei 17) i øst. F17 fortsetter sørover langs kysten til Steinkjer gjennom bl.a. Sandnessjøen, Brønnøysund og Vik. 

E6 går hele veien nordover til Kirkenes via Narvik og Alta, mens sørlig rute mot Oslo går via Mo i Rana og Trondheim i Trøndelag fylke. Om du planlegger et besøk til Lofoten, kan du ta ferge fra sentrum til Moskenes. Denne tar deg til de noen av de fineste stedene i Norge, eksempelvis Å i Lofoten med forbindelse til E10.

Bodø Lufthavn ligger kun 2 kilometer med bil fra Bodø sentrum. På veien passerer du også Aspmyra stadion, som er hjemmearenaen til Bodø/Glimt. Bodø sentrum er kompakt og mulig å oppholde seg i uten bruk av leiebil. Men om du vil utforske litt mer av Nordland fylke eller Nord Norge, så bør du vurdere å leie deg en bil.

Uavhengig av veivalg, så vil du finne mye interessant. Sørover vil bringe deg til Saltfjellet og fantastiske naturomgivelser. Fortsett videre for å å komme til Mo i Rana, og fortsett videre på Fylkesvei 78 for å besøke Sandnessjøen og de 7 søstre. Mo i Rana ligger cirka 23 mil sør for Bodø og til Sandnessjøen er det cirka 34 mil fra Bodø sentrum. 

Opplevelser og attraksjoner i Bodø og Nordland

Opplev Saltstraumen, over eller under vann!

Saltstraumen er verdens sterkeste malstrøm og en veldig populær turistattraksjon i Nordland. Den ligger bare 28 kilometer sørøst for Bodø, og lett tilgjengelig med leiebil. Når tidevannet slår til kan du oppleve de mektige naturkreftene på nært hold idet vannmassene på over 3000 kubikk passerer i en hastighet over 20 knop gjennom sundet. 

Saltstraumen besøkes jevnlig av sportsfiskere, og også av dykkere som ønsker å utforske malstrømmen under vann. Her vil man kunne booke guidet dykk, hvor man kan jakte steinbitt på bunnen av Saltstraumen. Området er også en egnet plass for å få øye på havørn. 

Lofoten

Lofoten regnes av mange for å være den ultimate attraksjonene i Nord-Norge når man først har tatt turen nordover. Det er lett å bli forelsket i de fantastiske omgivelsene i Lofoten, med pittoreske fiskevær og majestetiske fjell. Havet, den uberørte naturen og det milde klimaet gjør det til et utmerket feriemål hele året, og det er mye å velge mellom: dagene kan brukes på bilturer eller fotturer i naturen, eller fiske eller hvalsafari.

Spesielt barnefamilier bør besøke det spennende vikingmuseet på Vestvågøy. Det beste med museet er at du kan ta på alt, slik at du kan prøve hvordan vikingutstyret for eksempel føles på kroppen! Eventyrlystne vil elske Lofotens muligheter for kanopadling, snorkling og dykking. Lofoten regnes også som det beste stedet for vindsurfing, og Unstad er et populært sted hvis du ønsker å utfordre Atlanterhavets bølger.

Bretur på Svartisen

Svartisen er den nest største breen i Norge, og ligger bare 74 kilometer fra Bodø. Den ligger i Meløy kommune – helt nord på Helgelandskysten. Fra Bodø kjører du Fv17 sørover til Holandsvika. Fra rasteplassen i Holandsvika kan du speide utover til Svartisen fra lang avstand. Når du kommer over fjorden kan du oppleve breen på nært hold.

De majestetiske isblokkene er et overveldende syn når de sees på nært hold. Hvis du ønsker å utforske isen nærmere, kan du booke deg med på en av breturene over isen, som sikrer deg en 6 timers vandring på den blå isen.

Aktiviteter for store og små

Om det er barn med i leiebilen, vil de garantert sette pris på et besøk i Nordlandsbadet, et av Norges mest moderne badeanlegg som ligger sentralt i sentrum. En annen spennende attraksjon er en guidet grottetur i Svarthammarhola som er Skandinavias største naturlige grotterom og en av få grotter med innvendig isbre. Grotten ligger ved Fauske i retning Sulitjelma, kun litt over 1 time med leiebil fra Bodø sentrum.

Bodø er en fjellrik kommune og perfekt for de som liker naturopplevelser, de fleste av turene passer både for store og små. Keiservarden er med sine 366 meter over havet et av Bodøs mest besøkte turmål, og er kjent for sin fantastiske utsikt over byen og til blant annet til Lofotveggen. En større utfordring er Steigtind (730 m.o.h.) som er et av Bodøs mest markante fjell. På toppen blir du belønnet med en fantastisk utsikt i alle retninger, eksempelvis over det imponerende fjellriket på Kjerringøy.