Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1632 selskaper for deg slik at du får den beste prisen

Leiebilnord.no hjelper deg å finne den laveste prisen ved å sammenligne prisen fra 1600 forskjellige selskaper blant annet: Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Dette garanterer deg en lavere pris. Du betaler heller ingen ekstra gebyrer ved å bruke vår søkemotor.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil Eveneslufthavn

Den desidert beste måten å oppleve Nord-Norge på, er ved hjelp av bil. Store avstander gjør det slik at andre fremkomstmidler ikke kan måle seg. Med en trygg og driftsikker leiebil fra en av våre samarbeidspartnere, kan du fokusere på det ferien handler om – å nyte vakre omgivelser med dem du er glad i.

Hva gjør vi?

Vår hovedoppgave er å måle de største og beste selskapene opp i mot hverandre. Dette gjør vi for at du som skal benytte deg av en leiebil skal få et best mulig tilbud.
For å skaffe oss, og deg, en best mulig oversikt over dine muligheter når du lander på Evenes – har vi samlet alt dette på en oversiktlig og lett forståelig måte. På listen over samarbeidspartnere har vi blant annet selskaper som Europcar, Alamo, Avis, Alamo, Sixt og National. Altså nesten alle de ledende leiebilselskapene i verden!

Hvorfor akkurat oss?

Vi er her for å gi deg en sikker og smertefri leiebilopplevelse til en rimelig penge. Her kommer det ingen overraskende tillegg på fakturaen, for alt av lovpålagte forsikringer og skatt er med. Vi ønsker å være tilgjengelig akkurat når du trenger det og derfor tilbyr vi 24-timers kundeservice! Dette gjør vi for at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at vi er her for deg. Om noe uønsket skulle finne sted eller om du skulle ha andre generelle spørsmål om ditt leieforhold, så lover vi å alltid være tilgjengelig. For å oppnå den ultimate frihetsfølelsen på din ferie, er det viktig at leiebilkontrakten ikke gir deg begrensninger. Derfor er vi opptatt av å, så godt det lar seg gjøre, tilby ubegrenset kjørelengde. Dette gir deg frihet og mulighet til å reise rundt til alle de spennende stedene Nord-Norge har å by på! Vi ønsker selvfølgelig også at selve betalingsprosessen skal være så ryddig og oversiktlig som overhodet mulig. Derfor tar vi ingen gebyrer ved bruk av kredittkort, og det finnes heller ingen liten skrift, med overraskende gebyrer. Vi ønsker å ha et forhold til deg som kunde, basert på trygghet og gjensidig tillit.

Hvor finner du oss?

Selskapene vi samarbeider med har en rekke kontorer rundt om i hele Nord-Norge, og vil derfor kunne være behjelpelige hvor en du skal. Enklest er det for mange å leie bil på flyplassen, men skulle du ønske å ta flybussen inn til Narvik eller Harstad, så vil flere av våre selskaper også være å finne disse stedene.

Opplev Lofoten

Storslått natur og et vilt dyreliv, er noe av det du kan oppleve bare en liten kjøretur fra Evenes lufthavn. Turister kommer fra hele verden for å utforske denne unike øygruppen, som slynger seg utover Norskehavet. Stupbratte fjell og vakre strender er å finne i hopetall, og sjelden kan naturopplevelser ta pusten fra deg på en slik måte som Lofoten kan. Alt dette kan også oppleves fra bilen!
Besøk et lite fiskevær, og opplev hvordan de fastboende lever i pakt med naturen. For den eventyrlystne finnes det utallige luftige fjellturer, og kanskje du tør å runde av en lang dag med et bad i havet?

Er tempererte vann heller noe for deg, så er Grottebadet i Harstad et must å besøke. Under Harstad sentrum ligger noe så sjeldent som et badeland i fjell. Her kan barna kose seg i bassenget, i mens de voksne nyter livet. Kanskje tør far i huset å ta seg en tur i stupetårnet?

Evenes ligger også i umiddelbar nærhet til Narvik. En by bestående av mektige fjell og vakre omgivelser. Her kan vakker natur oppleves både til fots og med bil. Skulle du mot alle odds bli lei av dette, er også Narvik en by rik på historie. Visste du at Narvik var sted for kanskje den viktigste av kampene i Norge under 2. verdenskrig? Krigsminnemuseet er uansett verdt et besøk!

Uansett hva du velger å gjøre, så er vi her for å gjøre opplevelsen smertefri!