Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1632 selskaper for deg slik at du får den beste prisen

Leiebilnord.no hjelper deg å finne den laveste prisen ved å sammenligne prisen fra 1600 forskjellige selskaper blant annet: Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Dette garanterer deg en lavere pris. Du betaler heller ingen ekstra gebyrer ved å bruke vår søkemotor.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil Gardemoen

Leiebilfirmaene som Hertz, Europcar, Sixt, Avis og Budget er lokalisert i ankomsthallen ved togstasjonen i Oslo sentrum

Hvis du skal komme deg fra Gardemoen til Oslo er det praktisk å leie en Leiebil. Alle leiebil leverandørene samarbeider tett med Gardemoen flyplass noe som gjør det enkelt for deg å gå fra flyet til Leiebilen. Vi i leiebilnord.no hjelper deg med å finne leiebilen som er passer deg og ditt budsjett. Vi sammarbeider med 1200 forskjellige leiebilselskaper noe som gjør det enkelt for deg å finne en leiebil hvor enn du befinner deg.

Vi i Leiebilnord startet opp i Trondheim, men etter gode tilbakemeldinger tilbyr vi nå vår sammenligningstjeneste i hele landet, helt gratis!

Kjøre ruten fra Gardemoen til Oslo

Det er 50km å kjøre fra flyplassen inntil Oslo sentrum. Veien er gode å kjøre på og trafikken flyter godt selv i rushtiden. I en gjennomsnittlig fart vil det ta cirka 40 minutter å kjøre til Oslo, men dette kan variere hvor du skal i byen. Den raskeste måten å transportere seg inntil Oslo sentrum hvor biluteleiefirmaene ligger er ved å bruke flytoget.

Når du kommer frem til Oslo finner du leiebilfirmaet i ankomsthallen.

Om gardemoen

Gardemoen er Norges tørste flyplass og er oftest her du må mellomlande hvis du skal reise fra småbyer til utlandet. På Gardemoen (OSL) har du muligheten til å reise til hele 23 nasjoner og 93 ulike internasjonale destinasjoner. Hovedbasen til både Norwegian og SAS er her noe du vil fort se når du ankommer flyplassen. Hvis du er under 26 år har du muligheten til å kjøpe flybiletter til disse selskapene for under 500kr noe som tar det langt i verden.

Noen av de mest reiste rutene i 2020 er Trondheim, Bergen, Tromsø og utenlandsreiser som Alicante, Roma, Pisa, Mallorca og Malaga.

På selve flyplassen finner du en rekke fasiliteter som gode resturanter, hvile steder og business lounger. Sammenlignet med andre utenlands flyplasser kan denne flyplassen virke noe skuffende, men de har alt man trenger for å overleve et par timer. Skulle det være slik at du måtte overnatte en natt eller to grunnet en flyforsinkelse så er ikke dette noe problem. Radison Blue ligger et steinkast unna noe som gjør det enkelt og problemfritt å ta seg en ekstra dag på Gardemoen.

Top 3 ting å gjøre etter Gardemoen

Viking skip museumet

En av de mest populære attraksjonene ligger i gamle Oslo på Huk gate 35. Museet tar deg med langt tilbake i tid til vikingenes tid. Her vil du oppleve en mektig historie og museet er tilpasset dette. Er et unikt sted som jeg anbefaler hver en å besøke. Museet viser forskjellige båter fra vikingtiden og gir informasjonen og en historie for hver båt. Vi fant også den korte videoen interessant da den tar deg med i virkeligheten til en ekte viking.

Vigelandsparken

Hvis du er interessert i kunst er det vigelands parken som er min sterkeste anbefaling. Her får du en god kombinasjon av vakker natur, men også unik kunst. Selve parken er også verd et besøk selv om du ikke er kunt interessert, spesielt på sommeren.

Oslo fjorden

For turister, men også norske er nødt til å oppleve Oslo fjorden. Her får du muligheten til å se den nydelige vann overflaten og husene som ligger ved. Med turist selskaper får du muligheten til å bli tatt med på en reise langs Oslo med båt. Selv om jeg kommer fra Trondheim fant jeg denne turen gøy og interessant. Oslo er en vakker by på beina, men enda vakrere sett fra sjøen.