Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil Italia

Det er flere fordeler med å gå for en leiebil på ferie. For det første så kan det ta deg til langt flere destinasjoner enn ellers med kollektivtransporten. Da du sparer tid og penger på å kjøre selv. Med en leiebil kan du dessuten dra på en impulstur slik det passer deg. Tingene du tar med får du bedre kontroll over, og du slipper tilfellet hvor du glemmer noe av bagasjen du aldri får igjen.

Hvilket tjenester tilbys det?

Her tilbys det en bred oversikt og sammenligninger over leiebilselskap til ferieoppholdet ditt til best mulig pris. Det er viktig at du får mest mulig ut av pengene og finner det rette selskapet å leie en leiebil fra. Det samarbeides med flere anerkjente leiebilselskaper som Alamo, Hertz, Sixt, National, Budget, Eurocar og Avis.

Hvorfor velge leiebilnord selskapet?

Du kan forvente å få hjelp til å finne riktig leiebil til en rimelig pris. Forsikring og skatt er inkludert i prisen. Du slipper negative overraskelser på regningen og det er heller ingen gebyr for bruk av kredittkort. Det er et stort ønske om at du skal føle trygg med valget, og det kundeservicen er derfor tilgjengelig hele døgnet. Det er det samme om du lurer på ting som gjelder kontrakten eller selve leiebilen. Det er dessuten ubegrenset med kjørelengde ved de fleste steder, slik at du får større frihet til å reise som du vil. Dette er ganske ideelt med tanke på å få mest utbytte av ferien!
Hvor kan du hente leiebilen?Gjennom hjemmesiden kan du enkelt finne en leiebil som passer for deg og dine behov. Etter å ha bestilt en leiebil fra en av samarbeidspartnere, kan du hente leiebilen ved ankomst på flyplassen. Samarbeidspartnerne ligger spred rundt forbi i byene, og du kan velge det som ligger deg nærmest.

Fakta om Italia og tre steder som er verdt et besøk

Italia ligger langs sørkysten av det europeiske kontinentet. Italia deler grenser med land som Østerrike, Slovenia, Sveits og Frankrike. Italia er mest kjent for sin støvel-fasong. For ikke å nevne Sardiniahavet, det liguriske Hav, Tyrrenhavet, Adriaterhavet og det Joniske Hav. Hovedstaten i Italia er Roma, med over 2,7 millioner innbyggere. Roma er kjent som “den evige stad”, hvor Vatikanstaten var senteret for det romerske imperiet. Klimaet i Italia er mangfoldig. Italia ligger nært havområder. De italienske værforholdene avhenger av hvor du velger å reise. Turismen er et av Italias største økonomiske industrier. Ikke bare er det et flott land å dra på bryllupsreiser, familieferie eller for en roadtrip omkring i landet.
 
Roma regnes som Italias største turistattraksjon. Den er en av di 20 mest besøkte byer i verden. Roma er derfor verdt et besøk. Vatikanet ligger rett ved Roma og byr på Vatikanhagen, St. Peterskirken, Det sixtinske kapell og Vatikanbiblioteket. Her får du se den flotte romerske arkitekturen i middelalderstil, renessanse, barokk og nyklassisisme.

 

Venezia byr på skjønnhet og romantikk hvor du kan ta gondolturer gjennom byen. Venezias sentrum byr på Piazza San Marco, palasser, kirker og museer.

Napoli er Italias livligste byer som ligger langs kysten, like sør for Roma. Byen byr på kunst og historiske skatter som Castel dell’Ovo. Kvintessensen finner du blant annet på kjøkkenet i Napoli. Her kan du nyte smakfulle sauser og gryter som har fått koke i timesvis. Det er snakk om ferske skalldyr, deilige bakverk og gatemat. For ikke å nevne byens rykende ferske pizzaer med saftige San Marzano-tomater. Ingenting frister mer enn god mat for ganen etter en langtur med leiebil.