Leiebil Kirkenes – Finn beste prisen med vår sammenligning

Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1632 selskaper for deg slik at du får den beste prisen

Leiebilnord.no hjelper deg å finne den laveste prisen ved å sammenligne prisen fra 1600 forskjellige selskaper blant annet: Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Dette garanterer deg en lavere pris. Du betaler heller ingen ekstra gebyrer ved å bruke vår søkemotor.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil i Kirkenes

Skal du besøke Kirkenes har du helt sikkert lyst til å oppleve både selve byen og områdene rundt. Med en leiebil kan du raskt, trygt og enkelt bevege deg innenfor bygrensene, samt utforske områder utenfor selve bykjernen. Fordelene med å ha tilgang på en leiebil kontra det å, for eksempel, bruke kollektive transportmidler, er den friheten du får til å dra dit du vil, når du vil.

Hva gjør vi?

Vår hovedoppgave er å sammenligne leiebilselskapene sine priser opp imot hverandre. Dette gjør vi for at du som skal benytte deg av en leiebil skal få en best mulig pris. Vi har et bredt sortiment av samarbeidspartnere, noe som gjør at du vi har oversikt over store deler av leiebilmarkedet i Kirkenes. Noen av våre samarbeidspartnere er Avis, Eurocar, Hertz, Alamo, Budget, National og Sixt.

Fordeler med å bruke oss når du skal leie bil

I tillegg til at vi hjelper deg å få en best mulig leiebil til en gunstigst mulig penge, hvor forsikringer og skatt er inkludert, tilbyr vi 24-timers kundeservice. Dette gjør vi for at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at vi er her for deg, om noe uforutsett skulle oppstå eller om du skulle ha generelle spørsmål om leieforholdet og bilen. Vi kan også de aller fleste steder tilby ubegrenset kjørelengde, noe som gir deg frihet og mulighet til å reise rundt til alle de spennende og interessante destinasjonene du kunne tenke deg. Vi ønsker også at selve betalingsprosessen skal være så ryddig og oversiktlig som overhodet mulig. Derfor tar vi ingen gebyrer ved bruk av kredittkort, og det finnes heller ingen skjulte avgifter. Vi ønsker å ha et forhold til deg som kunde, basert på trygghet og gjensidig tillit.

Hvor finner du oss?

Via vår hjemmeside kan du enkelt finne en leiebil etter eget ønske. Våre samarbeidspartnere befinner seg både på flyplassen og i sentrum av Kirkenes, noe som gjør det enkelt å hente bilen etter bestilling. Kommer du med fly til Kirkenes og skal hente bil i sentrum, er det gode buss- og drosjeforbindelser inn dit.

Litt informasjon om Kirkenes

Kirkenes er en by helt øst i Finnmark, plassert ved grensen til Russland. Byen er administrasjonssenter i Sør-Varanger kommune og har et omtrentlig innbyggertall på 3500 mennesker. Når det gjelder severdigheter i og omkring Kirkenes kan vi først nevne laksefiske i elva Neiden. Den er regnet som en av de beste elvene for laksefiske i hele landet. Hit arrangeres det både organiserte fisketurer, i tillegg til at det er mulig å dra på egenhånd, spesielt hvis du har tilgang på en leiebil.

På vinterstid er Kirkenes kjent for å være en av de kaldeste byene i Norge, og temperaturen kan krype langt nedover på gradestokken. Dette gir gode muligheter for skigåing i områdene omkring byen. I tillegg er det et mekka for nordlysentusiaster, som både kan sees fra byen og utenfor. Av andre severdigheter kan vi nevne monumentet over falne sovjetiske soldater, Andersgrotta, Kirkenes kirke og Varanger museum. Monumentet over falne sovjetiske soldater er et minnesmerke over Den røde armés innsats og oppofrelse i frigjøringsprosessen av Øst-Finnmark i 1944, anledning andre verdenskrig. Den kalles “Frigjøringsmonumentet” eller “Russermonumentet”. Denne severdigheten finner du Roald Amundsens gate i sentrum av byen.

Kjørerutene vi kan anbefale ut fra Kirkenes er E6 om Tanaelva, Vadsø og ut til Hornøya. Dette er en tre og en halv timer lang kjøretur, hvor du store deler av turen befinner deg langs kysten, og kan se mye fin natur på turen.