Spar opptil 80% på leiebil

CarTrawler – V5 Booking Engine

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil i Malaga

Malaga er en flott feriedestinasjon for reisende med leiebil. En leiebil byr på mer frihet når du er på ferie, enn med kollektivtransporten. Du sparer ikke bare tid, men også penger på en god leiebilavtale. Når du kjører selv kan du dessuten dra på en impulstur når det passer deg.

Hvilke tjenester du finner?

Det tilbys et oversiktlig tilbud av sammenligninger over flere leiebilselskaper, slik at du enkelt finner din perfekte match til best mulig pris. Hovedoppgaven er at du skal få mest mulig ut av pengene. Noen av de mange kjente samarbeidspartnere det samarbeides med er leiebilselskaper som Hertz, Alamo, Sixt, National, Budget, Avis og Eurocar.

Hvorfor gå for dette selskapet?

Hvorfor du skal gå for dette selskapet er fordi du får hjelp til å finne en leiebil som passer dine behov, til en rimelig pris. Forsikring og skatt er inkludert i prisen. Du slipper skjulte utgifter, selv når du bruker kredittkortet. Det viktigste er at du skal føle deg trygg med valget og kunne ta kontakt for det du lurer på. Kundeservicen er tilgjengelig hele døgnet for hva du enn skulle lure på angående kontrakten eller leiebilen. Det er ubegrenset med kjørelengde fleste steder, slik at du får en mye større frihet til å reise slik du ønsker deg.

Hvor kan du hente leiebilen?

Etter at du har fått hjelp til å finne riktig leiebil fra hjemmesiden, så bestiller du hentested. Samarbeidspartnerne holder til både på flyplassen og i sentrum. Flere foretrekker å kjøre selv fra flyplassen til overnattingsstedet. Andre foretrekker gjerne å gå for kollektivtransporten til overnattingsstedet og heller hente leiebilen i et nærområde i ettertid. Dette er selvsagt opp til deg, hva du selv ønsker.

Fakta om Malaga og tre steder som er verdt et besøk

Malaga er Spanias femte største by som er omgitt av fjellområder og elver som flyter ut i Middelhavet. Bykjernen ligger bak havnen og får sine inntekter fra landbruk og turisme. Dette er blant annet fødestedet til den anerkjente kunstneren Pablo Picasso. Siden Malaga er Picassos fødested, så skulle det jo bare mangle at det var et eget museum oppkalt etter han.

Picasso Museum er en renessansebygning som er dekorert med maurisk elementer, restaurert i moderne stil. Museet har over 200 malerier du kan se, som er verdt et besøk. I kjelleren kan du se noe av det fønikiske Malaga og romersk arkitektur. For den som setter ekstra pris på god kunst, så har du mer enn nok vakker kunst å se.

Når det kommer til Malagas matkultur så er fiskedistriktet El Palo verdt å sjekke ut. Her kan du få smake på grillede Espeto de Sardinas som betyr grillede sardiner og pescaito frito som betyr stekte sardiner. Dette er den typiske retten du finner i Malaga som består av seks sardiner stekt på pinne eller på bålet ved stranda. Ønsker du et mer skikkelig måltid så finner du flotte restauranter, med flere smakfulle retter i spansk stil.

Malaga katedralen er et symbol for “en væpnet kvinne”. Dette er en flott katedral hvor tårnet aldri ble ferdigstilt, men som fortsatt har sin sjarm. Legendene hevder at finansieringen for katedralen ble donert bort under den amerikanske uavhengighetskrigen. Katedralen i Malaga er byens største kirke som er verdt å sjekke ut. Den har blant annet et museum som du kan få med deg i samme slengen. Katedralen er dessuten åpent hele uken utenom på søndagene som er en helligdag. Så dersom du ønsker påfyll av Malagas bakgrunnshistorie, så har du kommet riktig sted til det.