Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Når du låner fra Leiebilnord kan du være sikker på at du prisen inkluderer alt av nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde. Vi i Leiebilnord samarbeider med en rekke leiebil forhandlere for å gå deg det beste tilbudet mulig.

Leiebil oslo

Vi har et stort utvalg av leiebiler i Oslo du kan velge mellom. De mest populære rutene vi leier ut er Gardemoen til Oslo sentrum. Uansett hvilken pris, type bil eller lengden på leieperioden så har vi et tilbud for deg!

Vi er opptatt av at du skal få den beste avtalen mulig, derfor har vi nå utarbeidet en avtale med 1200 leiebilselskaper slik at du kan velge en leiebil fra alle sitt lager og ikke kun en leiebil leverandør.

Oslo guide

Hvis det er første gangen du er i Oslo da er det mye å du må se og gjøre, med en leiebil tilgjengelig vil du får gjort det samme på en dag som en uke med kollektiv transport og til mindre pris også. Vi har funnet at reisende med leiebil er ofte mer avslappet og får mer ut av dagen sammenlignet med turister som må reise med trikk, buss og andre kollektiv alternativer. Disse fungerer utmerket, hvertfall i Oslo by, men du får ikke friheten en leiebil kan gi deg.

Oslo er hovedstaden i Norge og den har en rekke severdigheter du må innom også gode resturanger. I Oslo S finner du Karl Johan som er den mest populære shopping gaten. Her finner du alt fra et nydelig måltid til nike joggesko. Prisene er noe høy i dette området, men opplevelsen med folket og stevning kan gjør dette verdt det.

Fra Karl Johan har du mulighet til å kjøre ned til Aker brygge som er en koselig havn hvor dere kan sitte å nyte sol steken. Her serveres det sjåmat og gode drikker.

Etter at magen er god og full er det på tide å utforske hva Oslo virkelig har å by på. Leiebil Oslo kan fort bli en mer lukrativ løsning når du finner ut hvor mye Oslo byr på. Det er mer enn 50 museum, teater og konsertmuligheter å velge mellom. De fleste velger å tilbringe 3-4 dager i byen minimum for å få opplevd mest mulig av byen.

Noen av våre utvalgte steder er slottet, slottsparken, karl Johan og Oslo domkirke. Dette er 4 steder en hver turist må oppleve.

Andre alternativ til Leiebil Oslo

I tillegg til å leie en leiebil har dere også gode offentlig transport muligheter. Hvert 10ende minutt passerer det trikker og busser i Oslo sentrum. For de fleste som holder seg i byen kan dette være et ok alternativ hvis du ønsker å spare penger. Det tar noe lengre tid å ta nytte av disse alternativene, men hvis du foretrekker å spare noen kroner er dette vår anbefaling.

En enkelt bilett på trikken koster 30 kr og for en heldag er det rundt 120kr.

Hvor ligger flyplasssen?

Flyplassen Gardemoen ligger 50 km unna Oslo sentrum og tar rundt 50 minutter å kjøre med en leiebil. Det finnes en rekke leiebilfirmaer i dette området som Avis, Eurocar, Hertz, Sixt og Budget. Med disse har du også alternativet til å ta lengre bilturer. En flott kjøretur er å kjøre langs Sør-Norge ved kysten og langs fjellets høye vegger. Etter et raskt google søk på Norges fjorder og fjell er jeg sikker på at du blir overbevist.

Kjøretips

Når du har leid en leiebil… hvor skal du kjøre?
Etter å ha bodd i Oslo et par år har jeg opparbeidet med informasjon og kunnskap jeg tror du kommer til å dra god nytte av. Forhåpentligvis har vi samme smak når det kommer til opplevelser og severdigheter. Her er mine tips:

En av mine favoritt steder å kjøre når jeg har en leiebil er Fredrikstad. Det er en festing by som er ingravert i historie og opplevelser. Her får dere muligheten til å se mektige slott og bygninger. I gamlebyen har dere mulighet til å utforske vollgravene, bationer og brosteingater. Du får også muligheten til å besøke Kongens Fort fra 1677 som er Fredikstads eldste og mest kjente kirke.

Hadelands glassverk ligger 73 km unna Oslo sentrum, men så lenge du har en Leiebil Oslo er turen verdt det. Favrikken i Hadeland er kjent for å produsere glass kunst av høy kvalitet. Men den mest kjente aktiviteten her er å blåse glass selv.