Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

 

Leiebil Spania

Spania er et flott feriested. Enten du kjøper ferdige “pakketur” eller har egen reiserute, er Spania vakkert. Full av rike tradisjoner og kultur. Enten du ønsker spesielle severdigheter, eller er der for den allsidige flotte naturen er Spania et populært feriemål. Det er store fordeler med en leiebil i Spania. Den frakter deg fra flyplassen til overnattingsstedet, og du er friere til impulsturer. Friere timeplan gir mer tid til å besøke verdt-å-se steder og severdigheter som ikke står på vanlige besøkslister for ferdig-turene. Med romslig plass til lagring kan badestopp og handling fint gjøres. Med leiebil behøver du ikke å sette deg inn i lokale bussruter eller kontakt for å få tak i drosjer.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi tilbyr leiebiler fra respekterte partnere som Hertz, Avis, Sixt, Alamo, National, Budget, Eurocar og flere. Målet vårt er best mulig priser, og vi sammenligner totalpriser opp mot hverandre for å gi deg det beste tilbudet. Vi ønsker at du skal få best utbytte av hver krone, og dette er vår største oppgave.

 

Hvorfor vi er det riktige valget

Aller først hjelper vi deg å finne leiebil til en rimelig pris. Leiebilprisen inkludere skatt og forsikring, og det er ingen skjulte beløp, eller avgifter, som kommer i tillegg. Vår kundeservice er tilgjengelig hele døgnet, ukedager og helgedager. Ingen spørsmål er for små eller store. Skulle noe hende mens du farter rundt er vi kun en telefon unna. De fleste utleiesteder har ubegrenset kjørelengde. Dette betyr mindre stress og langt større frihet til å utforske de stedene du vil. Snakk om flott bonus!

 

Hvor finner du oss?

Du kan nå oss på våre hjemmesider. Du kan finne din leiebil her, og søke på ulike alternativer for å finne den optimale leiebilen. Våre samarbeidspartnere befinner seg på de største flyplassene. Du kan enkelt finne dem der før neste trinn av reisen begynner. Etter ferien er det enkel avlevering av leiebilen på flyplassen.

 

Noen høydepunkt verdt å få med seg

Spania rundt i leiebil krever litt tid for å få med seg natur, hav, kystbyer, innland og storbyer. Det er mange store byer som har perler som absolutt er på listen over hva du bør se. Alle byer har historier og unikheter vedt å få med seg. Storbyene kan friste med hundrevis av flotte aktiviteter som spenner over historie, fotball mekkaet Spania, de særnorske feriestedene eller rike historier. La oss se hva noen av storbyene tilbyr.

Madrid. Det kongelige slott er turen til en opplevelse du aldri vil glemme. Besøket inkluderer tur i den Kongelige Hagen, og den Kongelige leiligheten. Tur med guide er anbefalt for historie og personlige detaljer og innspill. Ellers i Madrid er rundturer til Toledo, Alcazar og Segovia verdt din tid. Ta en rundtur med to-etasjes-buss og se yrende folkeliv, og vakre bygninger på en flott opplevelsestur. Ta en privat tur med Thailandske Tuk-Tuker og opplev et mer intimt Madrid. Kos deg med noen av verdens beste katedraler og museum. Besøk Madrid Fornøyelsespark, og skjem deg selv bort med avslapning i mange flotte parker.

En annen by som fortjener mer av din tid er Barcelona. Du må besøke Sagrada Familia, et katolsk basilika og majestetisk bygg som tar pusten fra deg! Nydelige havneområde, Port Vell, og utsøkt torg Placa Reial som begge må oppleves. El Born og El Gotico er to autentiske fasjonable landsbyer i Barcelona. De har historisk sjarme med lokale fiolinmakere utenfor huset, og eldre som spiller kort. Disse to stedene er bare 20 minutters gange fra hverandre. El Born er berømt for eget sjokolademuseum, Cal Pep Restauranten og “Palace of Catalan Music.”.

Spania har flott kultur, matretter som Paella, kunst, storslått arkitektur og mye å by på. Ha en flott reise i et utrolig spennende land!