Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil Stavanger

Stavanger byr på langstrakte fjorder, fjell og hvite strender. Det er så mange flotte naturattraksjoner å besøke som for eksempel Solastranden, Lysefjorden og ikke for å glemme Preikestolen. Dette er steder du kan besøke med en av våre leiebiler, da bil regnes som et godt fremkomstmiddel ved større avstander. En slik trygg og driftsikker leiebilavtale kan du finne her. Slik at du videre kan nyte alle de vakre og nydelige omgivelsene som Stavanger har å by på.

Hva har Stavanger å by på?

Stavanger var en gang i tiden den europeiske kulturhovedstaden, så du kan nyte et rikt og variert kulturliv. Stavanger er kanskje en liten by, men det er fremdeles Europas olje- og energihovedstad. Oljeindustrien regnes også som byens hovedinntektskilden. Noe som derfor gjør et besøk på oljemuseet verdt tiden din i byen. Når du tenker Stavanger så har du sikkert assosiert området som Nordsjøens første ekofiskfeltet. Dette gjør derfor Stavangerregionen til en stor nøkkelspiller innom den norske økonomien. Stavanger Sentrum er ganske lite av seg, med flere flotte trehusbebyggelser. Her kan du blant annet dra på en liten shoppingtur eller på restauranter med gode parkeringsmuligheter i nærområdet. I samme slengen så kan du besøke gamle Stavanger som består av 170 hvite trehus. Her går du gjennom Stavangers eldste historie. Få påfyll av god gammel norsk fiskerihistorie gjennom å besøke hermetikkmuseum ved gamle Stavanger i samme slengen. Stavanger er også urban på den måten at det er en universitetsby som tilbyr flere utdannings- og forskningsinstitusjoner.

Hvilket tjenester tilbys det?

Hovedoppgaven her er å sammenligne leiebilselskapenes priser, slik at du skal finne det beste tilbudet som du kan benytte deg av når det kommer til leiebil. Du kan forvente deg et utbredt sortiment av samarbeidspartnere å velge mellom. Slik får du også en mye bedre oversikt over leiebilmarkedet for Stavanger. Noen av de store leiebilselskapene det samarbeides med er Avis, Hertz, Alamo, Budget, Europcar, National og Sixt. Dette er mange kjente leiebilselskaper som har fått gode vurderinger internasjonalt.

Hvorfor velge dette selskapet?

For det første så tilbys det et av markedets beste mulige priser på leiebil. Du kan slippe overraskende tillegg på fakturaen din da forsikringer og skatter er inkludert. Det er ubegrenset med kjørelengde på de aller fleste steder, noe som gir deg mer frihet for å utforske hele Stavangerregionen. Stavanger har så mye å by på, noe du neppe vil gå glipp av når du først er der! Her er det et stort ønske om å kunne tilby best mulig kundeservice. Du kan derfor anvende deg av kundeservicen som er tilgjengelig 24 timer. Dette tilbudet tilbys for at du som kunde skal føle deg mest mulig trygg, for alt du skulle lure på. Det gjelder både uforutsette hendelser eller andre generelle spørsmål som skulle gjelde leieforholdet. Utenom dette så kan du forvente en ryddig og oversiktlig betalingsprosess. Du trekkes derfor ikke for noen ekstra gebyrer ved bruk av kredittkort. Så du slipper å tenke på mulige skjulte avgifter. Det er ingen som liker å få overraskelser på regningen!

Hvor kan du hente bilen?

Ved å klikke deg inn på hjemmesiden, så finner du enkelt frem til hvor du kan hente leiebilen. Samarbeidspartnere befinner seg på flyplassen og rundt om i Stavanger Sentrum. Leiebilene er derfor lett tilgjengelig ved din ankomst. Bilen henter du etter du har gjort en bestilling. Skulle du ende opp med å komme fra flyplassen, men har bestilt leiebil i sentrum? Da er det gode buss- og drosjeforbindelser å gå for slik at du kan hente leiebilen din.