Leiebil Tromsø – Disse 7 gir deg lavest pris i 2020

Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1632 selskaper for deg slik at du får den beste prisen

Leiebilnord.no hjelper deg å finne den laveste prisen ved å sammenligne prisen fra 1600 forskjellige selskaper blant annet: Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Dette garanterer deg en lavere pris. Du betaler heller ingen ekstra gebyrer ved å bruke vår søkemotor.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil Tromsø

Mange velger å legge ferien sin til Tromsø og med god grunn da byen er en vakker perle i Nord-Norge. Tromsø er et perfekt feriemål for naturentusiaster, barnefamilier og kulturelskere. Selv om sentrum er enkelt å utforske til fots, kan det være fint å ha bil for å kunne besøke områdene rundt. I denne artikkelen skal vi gi deg de rådene du trenger for å få den beste ferien i Tromsø og forklare hvordan du enkelt kan leie bil. La oss først se på hvem vi er og hvorfor det kan være lurt å dra på ferie i leiebil før vi dykker inn i alt det Tromsø har å by på.

Vi er her for deg

Vi ønsker å gjøre ferien din så enkel, praktisk og billig som mulig. Derfor sammenligner vi prisene til flere av de største selskapene, som blant annet Avis, Eurocar og Hertz, og gir deg det beste tilbudet på leiebil. På de aller fleste steder kan du kjøre så langt du måtte ønske. Forsikringer og skatt er inkludert uten at du trenger å bekymre deg for skjulte avgifter og gebyrer hvis du ønsker å bruke kredittkort. Om det skulle oppstå problemer, er vi selvfølgelig her for deg døgnet rundt.

Du kan enkelt finne mer informasjon om oss på våre nettsider. Flere av selskapene vi samarbeider med finner du både på flyplassen og i sentrum av Tromsø, noe som gjør det lett å hente leiebilen. Det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen da det både går flybuss, rutebuss og taxi. Med bil tar turen kun 10 minutter.

Hvorfor leiebil?

Det finnes mange måter å utforske en ny by på. På sykkel, til fots eller i bil. Fordelen med å kunne leie bil er at du er mer fleksibel. Hvis været plutselig endrer seg, har du mulighet til å hoppe i bilen og gjøre noe helt annet enn det som var planlagt. Du kommer langt og har mulighet til å stoppe når som helst. Å ha leiebil i Tromsø gir deg friheten til enkelt å kunne besøke de vakre områdene rundt byen.

En kort guide til Nordens Paris

Tromsø, også kalt «Nordens Paris», er en livlig by året rundt. Selve sentrum ligger på øya Tromsøya. Kulturlivet her er svært viktig, og byen har blant annet et flott bibliotek, mange koselige cafeer og flere kulturarrangementer å by på. På fastland ligger den kjente katedralen Ishavskatedralen. La oss nå se på tre ting som bør utforskes i og rundt denne spennende byen.

3 Ting å gjøre i Tromsø

Hvis du vil oppleve Tromsø om vinteren, kan det anbefales å dra i januar. Da arrangeres nemlig Tromsø Internasjonale Filmfestival, også kjent som TIFF. Festivalen som finner sted på slutten av mørketiden, viser gode filmperler fra hele verden og er et svært viktig arrangement for byen.

Hvis du velger å reise til Tromsø om sommeren kan det anbefales å få med seg midnattsolen. Å legge aktivitetene til kvelden og natten kan gjøre turen enda mer spennende. Hvorfor ikke ta fjellturen om kvelden, eller ta et nattbad på en av de mange flotte strendene? Det tilbys også kajakkturer under midnattsolen der du også får utforske det spennende dyrelivet langs kysten.

Noe som kan oppleves året rundt er den fantastiske utsikten over Tromsø by fra Storsteinen. For å komme seg hit er det mulig å ta Fjellheisen, en gondolbane som går fra Tromsdalen. På toppen kan du nyte utsikten over Tromsø, havet og fjellene rundt.

Kjøreturer i området

Områdene rundt Tromsø bør utforskes, og det er enkelt med leiebil. Det kan anbefales å ta en kjøretur på Kvaløya der du både finner fjell og hvite sandstrender. Når du allerede er på Kvaløya bør også Sommarøy utforskes. Det er et fantastisk sted bare en times kjøretur fra Tromsø sentrum. Vel framme kan du nyte en fantastisk utsikt utover havet.

Vi håper du nå sitter med den informasjonen du trenger til å planlegge en uforglemmelig tur til Tromsø i leiebil.