Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1632 selskaper for deg slik at du får den beste prisen

Leiebilnord.no hjelper deg å finne den laveste prisen ved å sammenligne prisen fra 1600 forskjellige selskaper blant annet: Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Dette garanterer deg en lavere pris. Du betaler heller ingen ekstra gebyrer ved å bruke vår søkemotor.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil Trondheim

Med leiebilnord.no får du oversikten over en rekke leiebil firmaer og deres leiebiler slik at du kan velge de som gir deg mest for pengene. Igjennom vår nettside er alle nødvendige kostnader inkludert som forsikring og ubegrenset kjørelengde. Når du skal bestille en leiebil er det viktig å gjøre dette i god tid slik at du får satt av bilen som passer deg og ditt budsjett.

Våre leiebilfirmaer er plassert både i Trondheim sentrum og ved Trondheim Værnes Lufthavn. Vi anbefaler å leie ved Værnes da kollektiv trafikken ikke er like god som i Oslo. Du har tilgang til både tog og buss, men disse går kun en gang i timen.

Fra Værnes til Trondheim sentrum tar det ca. 30 minutter med bil hvis du kjører via E6. Når du først har fått leid deg en bil har du en rekke muligheter og severdigheter du kan besøke. Med tanke på kjøring kan du Trollstigen i Rauma ved å kjøre E6 eller E136, Kristiansand som ligger 198 kilometer unna Trondheim eller du kan kjøre nordover til Tromsø. Skulle det være slik at du ønkser å kjøre til Oslo har du også muligheten til dette. Det er ca. 500 kilometer via E6.

Hva kan man gjøre i Trondheim

Her er noen av mine favoritt aktiviter når jeg er i Trondheim

Nidaros Katedralen

Dette desidert en av Norges vakreste byggverk. Prosjektet ble startet i 1070 og ble ferdig bygd i 1300. Men det skjedde en stor brann i byen som første til at Nidaros lå i ruiner i flere hundre år før det ble startet en restaurasjon av katedralen i 1869. Det er mulig å få sett utsiden, men også innsiden ved hjelp av en guide. Her vil du få forklart histories bak kriken og kunstverkene.

Bymarka

Hvis du er interessert i å ta deg en joggetur eller se på hva Trondheim natur har å by på er det hit du burde dra.Bymarka er en stille sti som tar deg med inn i skjønnheten Trondheim har å by på.

Rockheim

For de som er musikkinteresserte er museet Rockheim noe man må se og oppleve. Rockheim eri dag formidlingssenter for rock og pop i Norge. Museet tar deg med på reisen igjennom musikkens historie med fokus på 1950 frem til i dag. Igjennom utstillingen får du muligheten til å spille både gitar, trommer og prøvde deg som DJ.

Kort om Trondheim

Trondheim er en vakker by som er verdt å oppleve. Trondheim har en natur følelse til seg motsatt fra Oslo. Du vil få oppleve en rik og mektig natur blandet med den historiske og kunstneriske siden til Trondheim. Selv om det er en by er det god plass til parkering og trafikken er rolig bortsett fra i rush tiden.

Byen ble kalt Nidaros og Trondhjem langt tilbake i tid. Trondheim by ble etablert da Olav Tryggvason ankom i 997. Fra den tid har byen utviklet seg til å bli et av Norges mest populære studiesteder med skoler som NTNU og NTH. Skolene ble opprettet i 1900 tallet og har siden vokst i popularitet og viktighet for byen.

I Trondheim finner man også et av norges største helseforetak som ligger på Øya i Trondheim. Det er Trondheim Sykehus som ble etablert i 1910. Dette er kjent for sin ekspertise og profesjonalitet noe som har ført til at befolkningen i nær området og andre byer i rundt reiser hit for å få utført avanserte opperasjoner.

Shopping

Byen har noen større kjøpesenter, men det Trondheim er kjent for er sine nisjebutikker og små gågater. I sentrum finner du kjøpesenter som byhaven, Mercursenteret og Trondheim Torg. Hvis du sover utenfor sentrum kan du besøke City syd da det ligger 8,5 kilometer utifra bykjernen