Spar opptil 80% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil USA

USA har så mye å by på, så hvorfor ikke maksimere muligheten for å utforske mest mulig når du først er der? En leiebil tar deg ikke bare fra flyplassen og til overnattingsstedet. Leiebilen gir deg mer enn nok frihet til å få mest mulig utbytte av ferien din. Du kan utforske flest mulig byer og steder med en driftssikker leiebil. Det å ha en leiebil gjør det mulig for deg å dra på en impulstur akkurat når det passer deg, og når du vil. Hvor mange ganger har du vel ikke vært så uheldig med å glemme noe igjen i taxien? Med en leiebil trenger du ikke lenger å engste deg for akkurat dette. Det er dessuten som oftest rimeligere å leie en bil enn å ta taxi over alt. Så ikke la muligheten for å få mest mulig ut av ferien din, glippe! Lei derfor en leiebil og nyt ferien heller.

Hvilken tjenester tilbys det?

Dette er et selskap som tilbyr leiebiler fra flere kjente samarbeidspartnere til best mulig pris. Hovedsaklig går arbeidet ut på å sammenligne de ulike leiebilselskapene, slik at du skal få det tilbudet som passer deg best. Hovedmålet er selvsagt at du skal få mest mulig ut av pengene her. Noen av de mange kjente samarbeidspartnerne våre er Hertz, Sixt, National, Alamo, Budget, Avis og Eurocar.

Hvorfor velge dette selskapet?

Først av alt så hjelper vi deg med å finne en leiebil til rimelig pris. I tillegg får du forsikring og skatt inkludert i prisen. Du slipper noen ekstra gebyrer ved bruk av kredittkort. Det er heller ingen skjulte avgifter som vil dukke opp på regningen. Kundeservicen er tilgjengelig hele døgnet, slik at du kan komme med alt du skule lure på. Enten det skulle gjelde leiekontrakten eller selve leiebilen.

Tre ting å oppleve i USA

New York har to internasjonale flyplasser: John F. Kennedy og Newark. Noe som betyr ekstra gode transportmuligheter. For ikke å nevne så kan du bestille leiebil fra et av de mange leiebilselskapene det samarbeides med. New York byr på USAs mest berømte museer, parker, bygninger og shopping i verdensklasse. New York er kjent for å være “verdens hovedstad”, “the Big apple” og “byen som aldri sover”. Du har kanskje allerede hørt om populære Central Park. Er du glad i mat, så finner du mat fra alle verdens hjørner rundt hvert eneste hjørne.

California er en delstat som byr på variasjoner av flott natur med lange kystlinjer, høyfjell, vinmarker og nasjonalparker. Deres storbyer Los Angeles og San Fransisco er verdt et besøk da de regnes som verdens mest berømte byer. California er også plassen hvor mange begir seg ut på for å prøve seg innen musikk- og filmbransjen.

En annen populær destinasjon er å ta seg en kjøretur med leiebilen i kystbyen Boston, Massachusetts. Dette er en fin by å spasere i som byr på både moderne og historiske bygg i tillegg til et rikt kulturliv. Maten i Boston byr på god sjømat og irsk-inspirerte puber. Det er dessuten flere flotte muligheter innen shopping og sport.

Hvor finner du leiebiler?

Via hjemmesiden tar du enkelt kontakt for å finne en leiebil som passer deg og dine behov. Du bestiller en leiebil på nett og henter den ved avtalt hentested. Samarbeidspartnerne holder til både ved flyplassen og rundt om i byene. Det er kanskje et godt alternativ ved ankomst å gå for en leiebil som du med en gang kan kjøre med og kjøre tilbake igjen med etter reisedagene er over.