Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

  • tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning
  • tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt
  • tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder
  • tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet
  • tick-2 Ingen kredittkortgebyrer
  • tick-2 Ingen skjulte avgifter

Leiebil Værnes

Trondheim lufthavn – Værnes internasjonale lufthavn (TRD) ligger 33 kilometer øst for Trondheim sentrum. I en egen bygning, til høyre for ankomsthallen, har flere bilutleiefirmaer filialer – disse inkluderer Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Budget. Med en leiebil fra Værnes har du muligheten til å utforske området rundt Trondheim by uten å være avhengig av offentlig transport.

Universitetsbyen Trondheim ligger i Sør-Trøndelag fylke, ved munningen av Nidelven i Trondheimsfjorden. Trondheim er Norges tredje mest folkerike kommune, med over 200 000 innbygger. Byen ble grunnlagt av vikingkongen Olav Tryggvason i 977 og var Norges hovedstad fra 1030 til 1217.

I dag er Trondheim et populært reisemål i tillegg til et viktig knutepunkt i regionen. Hurtigruten mellom Bergen og Kirkenes er en viktig sjøvei som frakter passasjerer og last.
Den majestetiske Nidarosdomen, som ble bygget allerede på 1100-tallet, er byens største attraksjon, og en av de mest interessante middelalderske bygningene i Norge.

Trenger du leiebil i Trondheim? Kanskje du leter etter billigst mulig leiebil i en viss periode? Du kan spare penger ved å sammenligne bilutleiepriser på nettet. Det anbefales å bestille bil i god tid før avreise. Enten du er i Trondheim på ferie eller på forretningsreise, kan du være sikker på at du finner en leiebil som passer perfekt til dine behov og budsjett her på leiebilnord.no

Når du vil utforske Trondheim og omgivelsene i fred, og velge destinasjonene du ønsker, er en leiebil en utmerket løsning. Med leiebilnord.no er bilutleie enkelt og trygt, og du kan ivareta alt før turen. Ved å bestille leiebil på forhånd, sørger du for at du er sikker på å finne en bil under oppholdet – selv til en lavere pris enn når du leier på Værnes.

Start reisen din på Værnes Lufthavn, Trondheim med en leiebil fra leiebilnord.no

Kjøring i Trondheim

Værnes og Trondheim ligger i midt-Norge og har gode veiforbindelser både fra sør, øst og nord. Fra flyplassen er det cirka 30 minutter med bil til Trondheim sentrum via E6, litt avhengig av trafikk og tid på døgnet. Ved å leie bil kan du enkelt utforske områdene rundt Trondheim.

E6 er hovedfartsåren gjennom Trøndelag. E39 er forbindelsen fra Møre og Romsdal. Stamvei 70 tar du om du kommer fra Møre og vil til Oppdal. Dersom du kommer fra Sverige kan du kjøre inn til Trøndelag via RV31 til Røros, E14 til Stjørdal eller RV72 til Verdal.

Atlanterhavsveien på Nordmøre er et svært populært mål for turister og besøkende som har leiebil. Atlanterhavsveien ligger sørvestover, drøye 20 mil fra Trondheim. Når du først er i Møre og Romsdalg, kan du besøke den den idylliske øykommunen Kristiansund som ligger bare en halvtimes kjøretur fra Atlanterhavsveien. Eller opplev Dovrefjell og moskusen i Oppdal, kun 120 kilometer via E6 fra Trondheim sentrum.

Et annet tips til en fin kjøretur kan være et besøk til gruvebyen Røros, som ligger 154 kilometer sørøst for Trondheim. Byen er kjent for sin tidligere kobbergruve, og et besøk til Røros Museum, hvor du finner Olavsgruva, Smelthytta og Sleggveien. Andre attraksjoner inkluderer Røros kirke fra 1784. Røros er en del av UNESCOs verdensarvliste.

Opplevelser og attraksjoner i Trøndelag

Trondheim ligger på vestkysten av Norge og var en gang en viktig region for vikingene. Byen har vært bebodd i tusenvis av år. Utforsk området og kulturen til arnestedet til vikingene i en behagelig leiebil.

Kjør langs Trondheimsfjorden
Trondheimsfjorden er en fantastisk kombinasjon av natur og historie. Den åpne fjorden har vært en viktig rute siden vikingtiden, og den er også hjemsted for populære attraksjoner som Munkholmen festning, som har en rik historie. Fjorden er en av de mest tilgjengelige fjordene i Norge, siden den ligger rett foran byen Trondheim.

Trondheimsfjorden er også kjent for sin rike natur: du kan se mange fuglearter på fjorden, og de som er begeistret for dykking, bør bevege seg under vann: I Trondheimsfjorden finner du mer fisk enn i andre norske fjorder, men også mirakuløse koraller og en drøss med vrak fra andre verdenskrig.

Dra på safari i Trøndelag

Med et variert dyreliv i Trøndelag trenger du ikke dra til Afrika på safari. Dra heller på kortreist safari til Trøndelag, og dra hjem med unike opplevelser i sekken! På safari kan du se ville dyr på nært hold, i vill og vakker natur.

I Trøndelag har du mange muligheter å velge mellom for å se eksotiske dyr: dra på moskussafari til Dovrefjell, ørnesafari på Flatanger eller hva med beversafari med kano i Røyrvik, nord-øst i Namdalen?

Kunstgallerier i Trondheim og omegn

I Trøndelag er det masse spennende gallerier, noen av dem finner du midt i byen mens andre ligger en kjøretur fra Trondheim.

Trondheim Kunstmuseum (TKM)

TKM er Nidarosdomens nærmeste nabo, og viser ulikeutstillinger med samtidskunst, samt at det alltid er verk tilgjengelig fra museets imponerende kunstsamling. Kjente og store navn fra norsk kunsthistorie befinner seg i 1. etasje, mens 2. etasje er viet til aktuelle og samtidige navn fra norsk og internasjonal kunst.
TKM er tilpasset hele familien! Museet kan trygt anbefales for både barn og voksne, med innholdsrike verksteder som gir kreativ inspirasjon og en fristende museumsbutikk.

Galleri Dropsfabrikken

A/S Trondhjems Dropsfabrikk produserte sitrondrops, mykt skum, bruspulver og sjokolade fra 1899 til 1970. I dag er fabrikken gjort om til et galleri for norsk samtidskunst. Det store fabrikkrommet egner seg både til kunst og godteri, og serverer en godbit til de fleste.

Galleri Mitsel

Galleri Mitsel finner du i Straumen sentrum i Inderøy, her vil du finne utstilling av glasskunst, keramikk, håndfargede garn og akvareller. Galleriet er også en butikk, slik at du kan både se og kjøpe unike gaver til deg selv eller andre. I etasjen over butikklokalene ligger også et flott galleri med akvarellmalerier.

Bli værende i Værnesregionen

Om du tar ut bil på Værnes, kan du bli værende i regionen for kortreiste opplevelser. Værnesregionen strekker seg fra Tydal og Meråker ved svenskegrensen via lykkelandet Selbu. Her vil du finne flotte naturområder, laks- og ørretfiske og historiske attraksjoner.

Med korte avstander mellom fjord, bygder og fjell kan du få med deg mye, selv på kort tid. Spesielt friluftsinteresserte vil finne et eldorado av flotte fjell- og naturområder, og elva Nea er kjent som en av Europas beste ørretelver. I tillegg er Selbu og Tydal flotte områder for jakt, fiske og vandringsopplevelser.